• U bent hier ->

Contact

Schoonmaakbedrijf Roedolf
Schor 33
8224 CM Lelystad

GSM: 06-54343131

Mail: info@roedolf.nl
Web: http://www.roedolf.nl

Over ons

Schoonmaakbedrijf Roedolf
Schoonmaakbedrijf Roedolf is een bedrijf dat wordt gerund door de schoonmaakster, Jacqueline Roedolf zelf. Dit betekent voor u directe communicatie en geen chique verkooppraatjes door hoogopgeleide medewerkers, maar een ‘recht-door-zee mentaliteit’.

Jacqueline Roedolf
Jacqueline Roedolf heeft ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben bij 2 grote schoonmaakbedrijven, is zij vanaf 2004 begonnen als zelfstandige bij particulieren. Vanaf april 2009 heeft zij haar bedrijf opgericht voor zowel particulieren als bedrijven.
Jacqueline staat voor: kwaliteit, flexibiliteit, enthousiasme, spontaniteit en betrouwbaarheid.

Diensten zonder riscio
Schoonmaakbedrijf Roedolf heeft gekozen voor een eenvoudige opzet waardoor de diensten zonder risico aangeboden kunnen worden. Er wordt dus niet gewerkt met een contract. Dit geeft u de garantie dat die kwaliteit wordt geleverd die u wenst. Bent u niet tevreden dan bent u per direct vrij om voor een ander bedrijf te kiezen.

Werkgebied
Ons werkgebied is Lelystad, Almere en Dronten.

Klanten
De klanten van Schoonmaakbedrijf Roedolf zijn zowel particulieren als bedrijven.

Uitbreiding
Vanwege groei van het klantenbestand zijn er vacatures ontstaan. Deze vacatures zullen worden opgevuld door flexibele representatieve medewerksters die qua mentaliteit passen binnen het gedachtengoed van ons Schoonmaakbedrijf. Eigenschappen zoals spontaan, vrolijk, betrouwbaar en enthousiasme voor het schoonmaakvak zijn zaken waar wij op selecteren.

Copyright 2009 Schoonmaakbedrijf Roedolf | Alle rechten voorbehouden

Soluti